Celeb karnevál lett a szépségversenyből

Galériáért kattints a képre!

A tv2 újragondolásában inkább a celebekről szólt a szépségverseny, mint a szépségkirálynőkről. De legalább a műsor címébe bekerült a szépség is.

A korábban Királynő címen az RTL Klub stúdiójában megrendezett hármas szépségversenyt idén a tv2 rendezte meg. A műsor címe immár Szépségkirálynő lett, hogy ezzel is megkülönböztessék, ez a szépségverseny nem ugyanaz, miközben azért mégis.
Én sosem néznék szépségversenyt a tévében, bár szerintem ez élőben sem a legszórakoztatóbb program. A közönséggel nem nagyon konzultáltam sem a helyszínen, sem a tévék előtt ülőkkel. A fotósok alig várták, hogy vége legyen már a versenyenk. Főleg mivel nekünk a helyszínen 3-4x újra kellett néznünk, ahogy SP előadja a számot, amit az élő adásba bevágnak, míg a lányok öltöznek.


További képek a szépségversenyről: Miss World Hungary 2011 – Images by Attila Volgyi

A verseny első három helyezettje három különböző nemzetközi szépségversenyen képviselheti hazánkat. Szunai Linda a Miss World Hungary címet nyerte el, Lipcsei Betta a Miss Universe Hungary koronáját viselheti, Szabó Dóra pedig a Miss Earth Hungary cím viselője a követekző egy évre. Közönségdíjasként a hallássérült Weisz Fanni pedig a Miss Intercontinental verseny magyar indulója lesz.

Szépségkirálynő galériák:

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!