Formás lányok, és nyálcsorgatás a strandon

Miss Bikini 2011

Galériáért kattints a képre!

Immár második éve rendezik a Palatinus Strandon a Miss Bikini Hungary szépségversenyt. Korábban a siófoki Pleasure Beach egyik szórakozóhelyén, egy Balaton parti stégen rendezték, ami szerintem valahogy hangulatosabb volt az egykori szocreál tömegfürdő díszleténél. Bár a megközelíthetőség miatt mindenképp pártolom, hogy a fővárosba költözött a verseny, amit már évek óta rendszeresen fényképezek.

Igaz a verseny ismertségén a fővárosi helyszín se változtatott nagyon sokat. A szerkesztőségek közelsége sem csalogat sokkal több lapot a verseny közelébe, így arról lényegében csak a két nagy bulvár lap, és az egyik kereskedelmi tévé tudósít. A Blikk egyetlen képpel letudta az idei verseny beszámolóját, míg a Bors néhány képpel felturbózott rövid hírével tudósít, amit egy jó hosszú videóval és egy galériával igyekeztek ellensúlyozni. A Fókusz pedig egy pár perces összefoglalót készített az egész naposra nyúlt rendezvényről, amiből megtudhatjuk, hogy Alekosz Veronikája elégedetlen a Miss Bikini eredményével.

Ebben az évben pedig nem csak az esőt sikerült megúszni, hanem azt is, hogy a rendezvény kifusson az idén amúgy is elég őszies nyárból. Nem kevés szerencsével meleg volt, jóidő, de még nem hőség, és a strand se volt olyan kihalt, mint tavaly, mikor csak két-három (vélhetően északi országokból érkezett) néző lubickolt az elnéptelenedett medencében.

Petra Viktoria Ihasz

Galériáért kattints a képre!

A fővárosi strandközönség viszont most ugyanolyan érdeklődő volt, mint a korábbi években a siófoki fürdőzők. Mindenki látni akarta hogy milyen az idei felhozatal a bikinis szépségversenyen. És a mezőny bemutatkozott, volt aki szinte mindent megmutatott, a közönség szeme pedig szite kocsányon lógott. És a lányok már majdnem feledtették a közönséggel az olykor hamisan szóló, esetlen, viszont indokolatlanul vontatott műsort is.

Bár a vontatottságra nekik ideológiájuk van. A főszervező Répás Lajos szerint mivel ez nem olyan előre lezsírozott szépségverseny, mint a többi, szükség van ennyi időre a szavazatok összeszámlálásához. Én nem látom az összefüggést, és hogy miért ne tudná a szavazataikat ott helyben is villám gyorsan összeszámolni egy számítógép, vagy akár egy okostelefon is. De ahhoz nem férhet kétség, hogy lassú munkához idő kell. Ezt bizonyítja az is, hogy a verseny óta eltelt két három hét sem volt elég a szervezőknek hozzá, hogy többszöri kérés ellenére elküldjék a verseny eredményét, és az indulók neveit, sőt még a győztest sem tüntették fel a verseny honlapján. Így aki netán az archívumomban hibásan, vagy név nélkül szerepel, attól a rendezők nevében elnézést kérek, és természetesen javítom, ha jelzi nekem.


A szépségverseny további képei: Miss Bikini Hungary 2011 – Fotó: Völgyi Attila

A testszépségversenyen – ahogy a szervezők nevezik a versenyt, mintha nagyon lenne másmilyen is -különdíjakban részesültek a legszebb arc (Szalai Evelin), legszebb dekoltázs (Lukács Adrienn), a legszebb hát (Dósa Kinga), a legszebb fenék (Tóth Angéla), és a legszebb láb (Kálmán Szilvia) gazdái is. Közülük került ki a verseny első három helyezettje is. Az első helyezett Kálmán Szilvia lett, első udvarhölgye Tóth Angéla, második udvarhölgye Szalai Evelin.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!