Boldog karácsonyt mindenkinek!

Karácsonyi dísz

Karácsonyi dísz a városban
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

A Comment.com karácsonyi műsor ajánlatát (csak most, délután) olvasva látom, hogy a legjobb gyerekműsorokról (már megint) lemaradtam….hiába, folyton ez van, ha az ember már nem gyerek….eléggé? Monjuk olyan nagyon nem bánom, karácsony ide vagy oda, sok olyat nem találtam az ajánlatukban, ami igazán lázba hozna.

Van, aki már vagy 50 hete emlegeti, hogy mindjárt itt a karácsony, van aki pedig hetek óta panaszkodik, hogy idén is a Reszkessetek betörők, meg a Télapu a karácsonyi műsor. Én meg azon panaszkodhatnék, hogy idén karácsonykor is lesz csatorna, ahol a gyilkolászós akciófilmek, sőt néhol még horror is lesz műsoron. Ki hogy ünnepel….legalább mindenki talál magának valót, és az akció / horror rajongók sem kényszerülnek a Reszkessetek betörőket bámulni, de akik még nem látták (ahogy a mondás tartja, újszülöttnek minden vicc új, és szerencsére vannak még felnövő generációk) Maculay Culcint karácsonykor visítani, az idén is megteheti. Sőt, aki akarja idén ismét megnézheti az örökzölt Élet csodaszép-et (nem keverendő az Élet széppel, ami szintén remek film). Na jó, mint kiderült, idén nincs Az élet csodaszép…

A szerencsésebbek pedig meghitten ünnepelhetnek tévé nélkül, mert bizony így is lehet élni….sőt jobb is! Aki teheti, próbálja ki!

Mindenkinek boldog karácsonyt!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!