Google karácsony

A bejegyzés már több, mint egy éves, a benne levő információk és linkek elavulhattak, a videókat törölhették, vagy azok beágyazási rendszere, vagy régió korlátozása megváltozhatott. – Ha az oldal böngészése során valahol hibát találsz, kérlek jelezd, hogy javíthassam!

A Google karácsonyi logója

Szokás szerint a Google barátunk idén karácsonykor is ünnepi logóval kedveskedik felhasználóinak. Idén azonban egy levél is érkezett tőlük. Különleges karácsonyi ajándék a Google-től, áll a keresőcég jókívánságait tolmácsoló levelében, ami egy Internet oldalra mutat. A Föld animációja köré írt sorok pedig magukért beszélnek:
“2009-ben az utóbbi évtizedek legnagyobb kihívásaival találkoztak a jótékonysági szervezetek. Ezért 20 millió amerikai dollárral segítjük azokat a szervezeteket, akik végső soron mindenkinek segítenek. Az Önnek szóló ajándékunk egy ajándék – mindenkinek.” – Köszönöm!

Kedves gesztus a világ egyik legnagyobb hasznot termelő vállalatától, akik ráadásul az ingyenes szolgáltatásaik tömkelegén keresztül termelik ki hatalmas nyereségüket. Kicsit furcsa ez az egész. Ténylegesen nem is kaptam semmit a Google-től, ahogy Brian és a Júdea népe front sem a Rómaiaktól. Csak a Google keresőt, a Gmail-t, a Google Maps-et, a Google Earth-t, a YouTube-t, a Picasát, a Google Docs-t, a Google Notebookot, a Google Wave-t, a Google Naptárat, a Google Androidot, a Google Analytics-et, a Google Goggles-t, a Google AdSense-t, a Google Reader-t, a Google News-t, a Google Books-t, a Google Translate-t, a Google Apps-t, Google Chrome-t, és a Google Operációs Rendszert, meg még ki tudja mi mindent, ami eszünkbe sem jut. Mindezeket nekünk, értünk, és helyettünk adta. Egy kicsit azért lehetünk nekik hálásak. Köszi Google!

GoogleEarthKaracsony

Ha tetszett, akkor lájkoljátok és osszátok meg ismerőseitekkel, hogy minél több emberhez eljuthasson!

Címkék