iPhone-ra is megjelent az iGO

igo_iphone_gps_navigationA GPS navigációs rendszerek legjobbjának tartott – nem utolsó sorban magyar fejlesztésű – iGO végre megjelent iPhone-ra is (sőt már az 1.1-es frissítés is kijött hozzá).

Most már tényleg lehet navigálni az Apple telefonján, és immár az sem lehet ennek akadálya, hogy a népszerű iGO nem áll rendelkezésre. A program minden más alkalmazáshoz hasonlóan letölthető az Apple App Store boltjából az iTunes program segítségével. A program megjelenését követően megjelent egy bennfentes felhasználói beszeljukmac.com teszt is az iGO alkalmazásról.

Sajnos az iGO iPhone verziója nem kapta meg a korábbi PDA változatok összes funkcióját, és úgy fest, hogy még az Apple is kénytelen lesz némi fejlesztést biztosítani, hogy igazán jól használható navigációs alkalmazások jelenjenek meg telefonjaikra.
Sokan úgy tartják, hogy jobb megoldás, ha az ember – papír alapú – térképpel a zsebében is könnyen boldogul. Minden esetre szerintem nagyon hasznos lehet egy ilyen ketyere az ember zsebében – vagy inkább a telefonjában.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!