Újabb memóriakártya

Nem, nem valami újabb műszaki bejelentés történt. Bár az is mindennapos, és senkit se lepne meg nagyon, ha előállna valamelyik cég egy újabb “nélkülözhetetlen” újdonsággal, ami majd “forradalmasítja” eddigi technológiáinkat. Nem lenne meglepő, hiszen az ilyen bejelentések mindennaposak, mivel egy ideje tudjuk, hogy “a piac igényt tart” az újabb memóriakártya típusokra.

Nem elég az az (N+2)^2 féle, ami jelenleg elérhetű, és amik kivétel nélkül ugyanarra a 4 alaptípusra vezethetők vissza (SD, CF, SM, MS). Kell ám nekünk a 4-8-13-24 in one kártyaolvasó….bár szerintem as (N+2)^2 in one kifejezés tartósabb lenne, úgyis csak azt akarják kifejezni vele, hogy mindent olvas…

Nade a lényeg nem ez, hanem hogy újabb memóriakártyám ment tönkre. Rögtön kettő is. Egy fel se tűnt semmilyen eszközben, de szerencsére egy formázás után újra olvasható lett, bár miután formáztam, nem tűntek el a képek. Minden megvan a helyén…sőt, törölni sem lehet őket…

A másik kártya minden eszköz szerint formázatlan. Hiába formázom, utána is formázatlan marad. Úgy fest,kilehelték a lelküket. Ilyenkor jön jól a 10 év garancia. Csak sajnos a kátyán levő fényképeken ez a garancia nem segít.
;-((

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!