OlimpIKONok

Reuters – T-Mobile olimpiai fotó kiállítás a MOM Parkban
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Bár a hivatalos közlemény arról nem szól, hogy olimpikonjaink a készülékek mellé a hozzájuk kitalált Ikon tarifacsomagot is megkapták-e, minden esetre a címben jó poénnak ígérkezett.

A kiállítás – vagy legalábbis egy nagyon hasonló – amúgy megtekinthető a Westend City Center körfolyosóin is. Itt egy kicsit formabontóbb a képek elrendezése. Míg a MOM Parkban a falakon, és az oszlopsorok előtt vannak fellógatva a képek, addig a Westendben a körfolyosó korlátján helyezkednek el a kirakatokkal szemben. Ami külön érdekes – és szerintem esztétikus – megoldás, hogy az épület közepén a szökőkútnál levő nagyobb légtérbe több képet is fellógattak, ezzel remekül kitöltve és kihasználva a nagy belmagasságot, ráadásul a mozgólépcsőn döcögve is van miben szemlélődni. Azt is öröm volt látni a Westendben, hogy a plaza népe (Papp Gábor Zsigmond után szabadon) érdeklődik is a képek iránt. Bár sokan csak ültek az alá kitett fotelokban, padokon. De sokan nézegették a képeket jártukban-keltükben. Ki shoppingoláshoz vagy mozizáshoz öltözve, ki hatalmas csomagokkal a kezében. Úgy tűnt, hogy értékelték….a teljesítményt és az eredményeket is, és az azokról készült remek képeket is. Nekem tetszik, még több ilyen kellene!

MOM Park fotó kiállítás

Reuters – T-Mobile olimpiai fotó kiállítás a MOM Parkban
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

A WestEndben készült képek tudom, hogy nem a legjobbak, de iPhone-val készültek, ami ilyen fényviszonyok közt (meg amúgy sem), akárcsak a legtöbb mobil nem a legideálisabb eszköz fotózásra. Viszont legalább nem kötözködtek érte a biztonsági őrök, hogy miért fotózok a plázában….mert azt nem szabad még előtte az utcán sem….szerintük. A többi képen meg bocs a feliratért.

“Pénteken a MOM Park Bevásárló központ Palace Mozijában ünnepélyesen megnyitották a Reuters – T-Mobile olimpiai fotókiállítást, amelynek képei az öt nappal korábban befejeződött pekingi nyári játékok legszebb és legizgalmasabb pillanatait, a versenyek főszereplőit, köztük a magyar sport büszkeségeit örökítik meg. A megnyitó jó alkalmat kínált arra, hogy a T-Mobile, mint a Magyar Olimpiai Bizottság Gyémánt Fokozatú Főtámogatója legsikeresebb olimpikonjainkat a napokban Magyarországon bevezetett harmadik generációs iPhone-jaival jutalmazza meg.”

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!