Éjszakai buszon talált gép gazdáját keresik

Canonet QL17 analóg fényképezőgép
Kapcsolatfelvételhez katt a képre!
Fotó: Tóth Sándor

Becsületes megtaláló keresi egy Canonet QL17 analóg fényképezőgép tulajdonosát. Ha nem a tiéd, segíts a tulajdonosnak egy megosztással!

Frissítés: Időközben meglett a tulajdonos és visszakapta gépét.

A becsületes megtaláló 2021. június 16-17-én éjjel talált egy éjszakai járaton magára hagyott analóg fényképezőgépet. A tulajdonos nyilván tudja, hogy melyik járaton és milyen táskában hagyta el a gépét. Ezekkel az információkkal tud jelentkezni érte a megtalálónál.

Mindenre írjatok elérhetőséget!
Részletekért katt a képre!
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Persze ahogy már megannyi esetben írtam, az ilyen esetek megelőzése érdekében a gépre, táskára és minden holminkra érdemes ráírni az elérhetőségeket, illetve fontos gyári szám listát vezetni a felszerelésünkről fontos gyári szám listát vezetni a felszerelésünkről.

Legyen gyáriszám listátok!
Részletekért katt a képre!

Legyen ez is tanulság mindenkinek: vannak becsületes megtalálók, de nekik is kell némi segítség, hogy vissza tudják adni az elhagyott dolgainkat. Ha még nem tettétek, most már igazán ideje ráírni az elérhetőséget az értékesebb dolgaitokra és felírni a gyári számaikat.

A megtaláló Facebook hirdetése:

Canonet QL17! Lost-fund: contact me! Facebook népe! 2021 júni 16-17 éjjel egy éjszaki járattal utaztam 2 megállót. Ott maradt valaki kamerája! Aki igazolja melyik járaton, milyen kamera táskában volt illetve hány expo volt a gépen – visszkapja! Please share !! Valkinek nagyon fontos lehet!!

Ha a tiéd a gép, jelentkezz érte! Ha nem a tiéd, akkor osszátok meg Facebookon, vagy bárhol, hogy minél több esélye legyen a tulajdonosnak visszakapni!

Frissítés: Meglett a gép tulajdonosa, visszakapta jogos gazdája.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!