Szolgálati közlemény: Like, tweet és +1 gomb

Google+1-Twitter-Like-followMyBlogKicsit ma is farigcsáltam a blog megjelenésén, így már nem csak a Facebook felhasználók tudják azt Lájkolni, hanem kapott az oldalsáv egy Google +1 gombot is, így akinek van már Google+ hozzáférése, az +1-elheti is a blogot. Sőt, hogy az a +1 gomb se árválkodjon a Like felett, tettem ki egy Twitter gombot is. Már csak azért is, hogy javítsam a Twitter statisztikákat, mert állítólag a Google+1 gomb gyorsabban terjed, mint a Twitter gomb.

Aki kedveli a blogomat, és korábban már lájkolta, az most bökjön rá ezekre is, mert elég szánalmasan néz ki a 883 like mellett egyetlen árva +1 és még inkább, hogy senki sem tweetelt róla (legalábbis mióta a gomb kikerült). Remélem, hamarosan ezek a számok is olyan szépek lesznek, mint a Facebook lájkok. De aki még nem is lájkolt, az is tegye meg!

Mellesleg, akinek a Like (ejtsd Lájk) magyar ragozásával és helyesírásával gondja volt, az a +1eléssel kezdhet vért izzadni. Minden esetre továbbra is igaz a mondás:

“A Facebook az egyetlen hely, ahol lájkolással fejezheted ki részvétedet valaki halálhíréről.”

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!