Éljen május 4-e! Az erő legyen veletek!

Látványos szelfi a várossal
Rajongó szelfizik telefonjával a “May the 4th be with you” felvonuláson résztvevő rohamosztagosokkal háttérben a Parlament épületével. 2015. május 3.
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Május 4-e a Star Wars rajongók ünnepe, hogy lehetne egy iyen megemlékezést kihagyni? Egyre több régi képem kerül elő a témában – és egyre ritkábban készülhetnek újak. Most épp a koronavírus járvány miatt nem tartanak ilyen felvonulásokat sem…

Általában egy 2012-es saját képemet szoktam megosztani a telefonáló rohamosztagosról, vagy a felvonulás végén tartott esküvő fotókozdásról Darth Vaderrel, olykor valamelyik másik hasonlót.

Idén aznban egy (számomra) új kép jött szembe a Facebookon (aminek persze a készítőjét sem ismerjük, így forrásmegjelölést alkalmazni is nehéz). Úgy éreztem, pár mondat erejéig erről is érdemes megemlékezni. A Star Wars elemeket valaki a skóciai Forth Bridge köré helyezte, ami az a nem mindennapi híd szerkezet, amiről a Fülöp herceg halálakor életbelépett terveket elnevezték.

Forth Bridge on May the 4th
Készítő ismeretlen

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!