Fantasztikus esküvői fotók a Hősök terén

Jelmezes magyar Star Wars rajongók ünneplik a "May the 4th be with you" szójáték nyomán május negyedikére szerveződött Star Wars ünnepet. 2013. május 4. Budapest, Magyarország.

Sajnos a blogot sújtó üzemzavar miatt a nagy képes galériák többsége egyáltalán nem, vagy csak hiányosan jelenik meg. A hiba javításán szakértők segítségével dolgozom, bízom benne, hogy hamarosan sikerül helyreállítani!

Ilyen, amikor a menyasszony fényképezi a Hősök terén, ahogy Vader sötét úr fojtogatja az esküvői fotóst….ilyen csak a Star Wars napon történhet.

Mivel ma szombaton volt a Star Wars nap (bővebb háttér info a linken), a várost megszállták a birodalmi rohamosztagosok Darth Vader vezetésével.

A Hősök terére érkező menetre lecsapott egy frissen házasodott pár is egy kis közös fotózkodás után pedig az ara megörökítette, ahogy a sith lovag fojtogatja az esküvői fotóst. Horváth Richárd ráadásul nem az első fotós volt, akit az asztmás hangú nagyúr fojtogatott aznap. Aztán azért a vőlegény visszakapta a párját.