2021 március 15-e más, mint a többi

Magyar nemzeti színű fényfestéssel tiszteleg a nemzeti ünnepen a Burdzs Kalifa
Videóért katt a képre!
Forrás: Burdzs Kalifa a Twitteren
Készítő ismeretlen

Ez a március 15-e most nagyon más volt, mint a többi. A tömegrendezvények már tavaly is elmaradtak az akkori kijárási korlátozások miatt, de az állami ünnepséget akkor még fotóztam. A zászlófelvonást idén is megtartották és a Lánchíd is megkapta nemzeti ünnepeken szokásos trikolor díszvilágítását. Nekem viszont már nem kellett idén fotóznom ezeket, mert a járvány maga alá temette ezeknek a puha híreknek a jelentőségét. Nagyon ritka, hogy nemzeti ünnepen ne dolgozzak. Szokatlan érzés.
Persze azért unatkozni most sem volt időm. Most sem tétlenkedtem. Tennivalóm mindig akad. Nincs az a karantén, ami alatt elfogynának…

Nemzeti színekben pompázik a Lánchíd
Részletekért katt a képre!
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Írtam már a nemzeti ünnep apropóján korábban a kokárdák történetéről és típusairól, a nemzeti ünnepre készült Google logókról, a magyar sajtó napjáról és díjazott fotósokról is. Ezúttal aktualitást a világ legmagasabb épületének, a dubaji Burdzs Kalifának magyar nemzeti színű díszvilágítása ad.

Piros-fehér-zöldbe öltözött a Burdzs Kalifa:

Ti hogyan szoktátok tölteni a nemzeti ünnepet és miben volt más az idei? Írjátok meg kommentben a blog Facebook oldalán!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!