Karantén tippek az új lezárásokhoz – sok mindent lehet csinálni otthon, csak győzzétek a tennivalókat!

Mit csináljon karanténban a fotós (vagy bárki más)?
Részletekért katt a képre!
Fotó: jeshoots.com/Unsplash

Újra bezárt az ország a koronavírus járvány miatt. Megint be kellett zárni a boltokat, szolgáltató intézményeket és velük a fotó stúdiókat is. Újra, még jobban visszaszorulnak a fotósok munka lehetőségei is. Itt egy lista fontos tennivalókról, amikkel nem csak elütni lehet a felszabadult időt, hanem amikkel egyébként is fontos és ajánlott mindenkinek foglalkoznia, csak máskor hajlamosabbak vagyunk elhanyagolni őket.

Mit csináljon karanténban a fotós (vagy bárki más)?
Részletekért katt a képre!
Fotó: One zone Studio/Unsplash

A színház és rendezvényfotósok, illetve más eddig is bezárt, vagy korlátozottan művelhető tevékenységekhez kötődő fotózási területeken dolgozók már majd egy éve nem tudják a szokásos tevékenységüket űzni. Remélhetőleg ők már tavaly (nagyjából) ilyenkor elkezdték az akkor közzétett listám elemeit megvalósítani. Még ha igen, akkor is biztos vagyok benne, hogy bőven maradtak hátra legfeljebb csak hiányosan megvalósított, de akár teljesen elhanyagolt tennivalók is.

Ne halogassátok tovább, főleg ha most felszabadult némi időtök. Nézzétek meg a karantén tanácsaimat és kezdjétek el át, illetve újraszervezni a dolgokat a tanácsaim alapján!

Nektek hogyan telik az időtök az újabb lezárással? Írjátok meg kommentben a blog Facebook oldalán!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!