Indítsátok az új évet tervezéssel!

Katt a képre és töltsd le!

Kezdjétek tiszta lappal az új évet!
Részletekért katt a képre!
Kép forrása: YearCompass Készítő ismeretlen

Egy ilyen meglehetősen zűrös óév után különösen hasznos rendeznünk a gondolatainkat, alaposan átgondolni a helyzetünket, kiértékelni a múltat, számba venni a lehetőségeinket és ezek fényében elkészíteni a terveinket, mit miért és hogyan fogunk majd csinálni. A fotósokat sújtó koronavírus járvány közepette különösen fontos mindenkinek mérlegelni és (újra?)tervezni!

Népszerű és ide vágó mondás: “Aki nem tervez, a bukást tervezi meg.” – Benjamin Franklin

Ilyenkor év elején egy pár éve rendszeresen meg szoktam osztani azt a tippet, hogy használjátok a YearCompass füzetet évértékeléshez és tervezéshez. Erről most nem fogok bővebben írni, de ajánlom, hogy olvassátok el, mit írtam korábban!

Mit csináljon karanténban a fotós (vagy bárki más)?
Részletekért katt a képre!
Fotó: One zone Studio/Unsplash

Ajánlom továbbá a koronavírus járvány első hulláma idején írt tennivaló listámat: Mit csináljon karanténban a fotós (vagy bárki más)? Unalom űzéshez is adtam benne néhány tanácsot, de távolról sem csak szabadidős tevékenységeket gyűjtöttem össze. Jó pár olyan tennivalóról írtam benne, amiket mindenképp érdemes mindenkinek elvégeznie. Akkor is, ha nem jut ideje unatkozni. Érdemes átolvasnotok így év elején és erősen ajánlott időt szakítanotok rájuk!

Nektek milyen volt az óévetek?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!