Műsorajánló: Fotográfia játékfilm a tévében

Ez egy régebbi bejegyzés, a benne szereplő programajánló időpontok már elavulhattak.

Fotografia-tv-ajanlo-operatorRagalyiElemerFényképészekről szóló magyar játékfilmet vetítenek ma éjjel a tévében. Ha még nem láttad, akkor érdemes megnézni, ha már láttad, itt a lehetőség, hogy újra megnézd és ajánld másoknak is.

Bár a csatorna honlapján nem sikerült megerősítenem, a Port.hu szerint ma éjszaka, vagyis holnap hajnali 01:45-kor vetíti az M2 a Fotográfia című fekete-fehér magyar játékfilmet, aminek operatőre Ragályi Elemér.

A film rövid ismertetője így hangzik:

“Két fiatalember, az egyik fényképész, a másik retusőr, vándorfotósként a vidéket járja. Céljuk, hogy mesterségüket őszinte hivatásnak tekintve, a felismerhetetlenségig agyonretusált képek helyett az ember igazi arcát, beszédes mozdulatait, árulkodó tekintetét örökítsék meg, tehát szembesítsenek a valósággal. Útjukon különféle emberekkel kerülnek kapcsolatba, akik inkább a valóság hazug képmását, “szebb” önmagukat akarták látni. Eközben különös emberi sorsok is feltárulkoztak, indulatok uralta mélységekkel, tragédiákkal. Ezek közül legmegrázóbb a Nyerges házaspár története.”

Oszd meg az ismerőseiddel és iratkozz fel a blog hírlevelére! Ne maradj le az újdonságokról!

Címkék