Lejárt a Lightroom 4 beta

Április elejével lejárt az eddig szabadon használható LightRoom 4 beta verzió. A nemrég bejelentett teljes változat viszont már nem csak az Interneten rendelhető meg, hanem talán a boltokba is megérkezett a dobozos változat.

Aki még nem teljesen biztos benne, hogy az egyébként tényleg jutányos árú szoftver megéri a befektetést, az megpróbálkozhat az Adobe honlapján elérhető próbaidős változattal. Ez a béta eltávolítása után telepíthető, és harminc napos ingyenes próba lehetőséget biztosít, de utána már tényleg nem marad más lehetőség, mint megvenni a szoftvert, ami szerintem mindenképpen megéri a jelenleg 34 ezer forintos árat. Pláne annak fényében, hogy én még bőven a duplájáért vettem meg az előző verziót.

Kiegészítés:
Már itt is a Lightroom 4.1 RC verzió frissítés, ami nem teljes értékű frissítés, annak csak egy megjelenésre jelölt (release candidate) béta változata. Letölthető az Adobe honlapjáról.

Te mit használsz? PhotoShop vagy LightRoom?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!