Egyesült két Apple bolt hálózat

iStyle-boltokKét Apple bolthálózat egybe olvad és most szombaton 12% kedvezménnyel várnak mindenkit összes üzletükben, hogy velük ünnepeljünk.

Rögtön az új iPhone bemutatása után a múlt hét nagy Apple témájú bejelentése volt – amin sajnos élőben nem tudtam jelen lenni egy NATO delegáció miatt – hogy két jelentős Apple kereskedő hálózat összeolvad. A korábban a blogon is emlegetett XMS beleolvad az eddig is domináló iStyle hálózatba, aminek a bloggerként is ismert Handras (Horváth András) beszáll a vezetésébe.
A részletekről az Appleblog élőben tudósított, Handras és a 444 is írt róla, így nem is írnék róla, hiszen az elmúlt 1 hétben már mindenki olvashatott róla valahol. Viszont a szombati akciójuk miatt úgy gondoltam, mégis érdemes mindezt megírnom.

iStyle-egyesules-12kedvezmeny-banner

Hat bolt, kétszer ennyi kedvezmény
Így ősszel az Apple egyébként is szokott a diákoknak némi iskolakezdési kedvezményt adni, de most szombaton a nagy egyesülés alkalmából mindenki élhet a cég akciójával.
A két hálózat iStyle név alatt egyesült összesen hat boltjában mindenki igénybe veheti a 12% kedvezményt. Aki eddig sem akart Apple terméket venni, annak aligha ez fogja majd megadni a kezdőlökést. Viszont aki amúgy is készült valamilyen almás kütyüt, vagy akár egy komolyabb gépet venni, annak ez most remek alkalom, hogy megtegye.

Az akcióról és az érintett termékekről bővebben Handras blogján olvashatsz.

Videó a nagy egyesülés bejelentéséről:

KEYNOTE: Egyesült az iSTYLE és az XMS from iSTYLE.hu on Vimeo.

Kiegészítés:

Hat évvel az itt emlegetett bejelentés után Handras YouTube csatornáján újra összefoglalta az XMS és saját Apple történetét, amit ezzel a videóval lezár:

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!