Rendkívüli képek és magyar díjazott

Fotó: Kim Hanskamp

Kim Hanskamp díjnyertes fotója

Kifejezetten mobilfotók számára írtak ki fotópályázatot, és az eredmény sok más pályázatot megszégyenít. Ezek a mobilfotók nem egészen azok, amikkel minden nap találkozol a Facebookon és az Instagramon. Érdemes megnézni őket és akár még inspirációt is meríteni belőlük.

Mint a Huffington Post írja, “Ez nem egy átlagos fotópályázat. Készülj fel, hogy eldobod az agyad!”

A mobilfotózás feltartóztathatatlanul terjed. Egyre népszerűbb és nem csak egyre többen művelik, hanem egyre komolyabb színvonalon is teszik azt hivatásosok és amatőrök, sajtóban és mindenhol máshol. Ezen a pályázaton is a szokásosnak mondható mobilfotós témákban versenyeztek, mint ételek, emberek, épületek, fák, természet, naplemente, stb. és mégis nézd meg, hogy milyen csodás képeket produkáltak.

Móricz Simon második helyezett képe a Fák kategóriában

Móricz Simon második helyezett képe a Fák kategóriában

Számomra a legnagyobb meglepetés nem az volt a győztesek listájában, hogy sokuknál feltüntetik weboldalukat, vagy Instagram címüket, hanem hogy nincs mindenkinél ilyen link. A szöveg helyett viszont beszéljenek a képeik, érdemes megnézni az összes díjazott képet a pályázat honlapján.

Kiegészítés: A pályázat honlapja sajnos képnézegetésre alkalmasabb, mint a győztesek nevei közti keresésre, így csak a poszt megjelenése után tudtam meg, hogy Móricz Simon, a Népszabadság fotóriportere második díjat nyert a Fák kategóriában.

Jelezd ha további magyarokat találnál a díjazottak között, hogy őket is feltüntethessem a blogbejegyzésben!

Kattints a győztes képekért!

Kattints a győztes képekért!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!