Jakabos Zsuzsából sosem elég

Jakabos Zsuzsa dömping a SportGézán

Jakabos Zsuzsa dömping a SportGézán

A SportGézánál valaki vagy nagyon belezúgott Jakabos Zsuzsába – ami persze érthető – vagy nagyon nem sikerült kipihenni a Sziget fáradalmait. Vagy csak egyszerűen galéria kényszerben szenvednek, mint sok más online lap is.

Jakabos Zsuzsa (@zsuzsubell) az Instagramon

Jakabos Zsuzsa (@zsuzsubell) az Instagramon

rovatoldal alján található galériában ugyanis mindhárom helyen egy-egy Jakabos Zsuzsa galéria található. Sőt ha valaki elég kíváncsi hozzá, hogy megnyissa, akkor azt látja, hogy mindhárom galéria linkre ugyanaz az egy darab, nyolc képes galéria nyílik meg. Ebben viszont legalább tényleg Jakabos Zsuzsa képei láthatók.
Nehéz eldönteni, hogy ennyire sokan, vagy ennyire nem nézik a galériát és a SporGéza rovat oldalát, de a jelek szerint mindössze 3 Facebook felhasználónak és 4 Google+ felhasználónak tetszett a galéria, amit a dátum alapján vagy egy hónapja felejhettek kint az oldalon.

Mondjuk aki annyira rá van kattanva Zsu-ra, az úgyis inkább saját csatornáin követi az úszóbajnokot, aki talán a legaktívabb magyar Instagramozó híresség. Bármerre jár, rendszeresen fotóz mobiljával és posztolja képeit a helyszínről, felkészüléséről, és persze saját magáról is, amivel hatalmas népszerűségre tett szert, több mint ötezren követik az Instagramon, hivatalos Facebook oldalának pedig több, mint 33 ezer követője van. (Bár a nem saját képek forrásmegjelölésében sajnos ő sem jeleskedik.)

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!