Nyomtass ingyen képeket a Fotófesztiválon!

Epson SureLab photo printing machine

Az ország legelső SureLab D3000-es gépe

A vasárnap megrendezésre kerülő Nyári Fotófesztiválon debütál a magyar nagyközönség előtt az Epson SureLab SL-D3000 nagyteljesítményű tintasugaras nyomtatója. Helyben készült képeket is nyomtatnak majd, de hozhattok otthon kidolgozott fotókat is. Ingyen!

A héten néhány más újságíróval együtt meghívtak, hogy nézzük meg milyen működés közben, teszteljük a minőségét.  Röviden meggyőző volt. Most írhatnék róla hosszan mindenféle jót, vagy rosszat, aztán te meg szembesíthetnél vele, hogy hülyeségeket beszélek. (Az InPhoto Blog kicsit többet ír a gépről.)
Nem is lenne nehéz dolgod, jó pár éve nem használok nyomtatót, sőt a saját képeimet se nagyon szoktam kinyomtatni. Nekem nem volt gondom a képeimből készült teszt nyomatokkal.

Szerintem sokkal jobb tesztje egy ilyen gépnek, hogy elhozod a képeidet vasárnap és kinyomtatod rajta őket. Így a saját szemeddel látod majd a különbséget. Ezért is örültem, mikor a cég képviselői mesélték, hogy ott lesznek a fesztiválon és nyomtatják majd a résztvevők képeit. Az eredeti ötlet az volt, hogy az ott készült képeket nyomtatják majd. De aztán felvetődött, hogy talán nem mindenki nyomtatja ki szívesen a teljesen nyers képeket, ahogy azok kikerülnek a fényképezőgépből. Szóval szerintem nem árt magaddal hozni néhány kidolgozott kedvenc fotódat.

További részletek és jelentkezés a rendezvény honlapján!

És ha arra jársz, ugorj be a kerekasztal beszélgetésre is! Aztán meséld majd el, hogy jött be a nyomtató képminősége!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!