Kerekasztal beszélgetés a szakma helyzetéről

Fotó: Seregi Péter Modell: Fenyvesi Laura

Fotó: Seregi Péter
Modell: Fenyvesi Laura

Most vasárnap, 2013. június 23-án sok más érdekes fotós program mellett szakmai beszélgetést is szerveznek a 2. Nyári Fotófesztivál szervezői. A cél, hogy a jelenlévők megvitassák a fotósokat érintő fontos kérdéseket.

Többen kértek már fel, hogy podcastekben, tévében, rádióban beszéljek, de utálok szerepelni és a saját hangomat hallani, így általában nagyon ritkán szoktam ilyet elvállalni, inkább a billentyűzetet koptatom. Most viszont mégis kötélnek álltam, hogy élőben kiálljak nagyobb közönség elé.
Részben, mert egy fontos témáról van szó, amiről a blogon is gyakran írok, részben pedig mert (remélem) nem nekem kell majd a főszerepet játszanom, mert a tervek szerint előadás helyett inkább párbeszéd lesz majd.

Nem fogok előadással, vagy beszéddel készülni. Inkább beszélgetni fogunk egymással, hogy mindenki elmondhassa meglátásait és problémáit, amiket közösen megvitathatunk majd. A téma a program szerint a fotós szakma és általában véve a fotózás helyzete és problémái. Elég sok minden belefér, kíváncsi leszek, hogy ki mivel fog előállni.

Te mit tartasz a fotózás legfontosabb problémáinak?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!