Felismernéd Bruce Willist, mikor elmész mellette?

Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

A tegnapi napom egy jelentős részét Bruce Willis fotózásával töltöttem, és érdekes dologra figyeltünk fel a többi paparazzival: sok embernek a stáb, a rendőrség, meg a sajtó felhajtása ellenére se tűnik fel, hogy egy világsztár mellett mennek el.

Egy utas épp felismerte

Míg Bruce Willist fotóztuk tegnap, a többi paparazzival – bár a nemek aránya szerintt tegnap épppenséggel a paparazzák voltak épp többen – észrevettük, hogy a tömött buszok sorra mennek el a világsztár mellett, és az ablakon bambán kinéző emberek többségének fel sem tűnik, hogy ki mellett mennek el. Pedig a forgatás szüneteiben Willis elég sokat nézte a mellette elhaladó autókat.

Mi meg azon törtük a fejünket, hogy vajon hányan mennek épp el mellette, akik majd csak a hírekből tudják meg, hogy az a nagy felhajtás az Erzsébet híd pesti oldalán a régi újságos bódéval, és a ciril betűs büfével mind a Die Hard 5 forgatása miatt volt….na meg persze a Busz Willis poénon nevetve azon is törtük a fejünket, hogy mennyivel jobb képeket tudnánk készíteni róla, ha fordulnánk egyet mi is a hetes busszal, mint a szomszéd ház ablakából, ahol épp voltunk.

Később, mikor az utcán fotóztuk Bruce-t, jöttek a turisták érdeklődni, hogy mit fényképezünk. És volt köztük néhány, akiknek nem mondott semmit se a film címe, se a sztár neve. Persze a hasonló helyzetekben előkerülő “Ki a f.szom az a ….?” kérdés sem ismeretlen, rendszeresen előfordul, hogy ilyet látunk, hallunk….sőt, sok celeb rendezvényen mi magunk is van, hogy nem ismerünk fel egy-egy celebet, mert mindenkit még a fotósok se ismerhetnek – főleg aki más területen szokott dolgozni, és csak néha csöppen bulvár téma környékére.

Mit mondanál Bruce Willisnek, ha összefutnál vele a hetes buszon?

Readers Comments (9)

 1. Szerintem én csak átadnám neki a helyemet… 🙂

 2. Talán azt mondanám neki, hogy imádtam az Ötödik elemben! Aztán megkérdezném tőle a szokásos dolgokat: hogy tetszik neki Budapest, ivott-e már pálinkát… :]
  Egyébként Bruce Willisnél sokkal jobban érdekel Joseph Morgan, aki szintén itt forgat nálunk. 

 3. Hello Bruce! Gyerek hogy van ?
   

 4. Ambrits Tamas 2012.05.20. @ 18:06

  Most komolyan, miért is kellene neki bármit is mondani?

 5. Ha a férfiak a paparazzik, akkor a nők nem a mamarazzik? 🙂 Amúgy azt mondanám neki: “Jegyeket, bérleteket” 🙂

 6. – jegyeket bérleteket kérném ellenőrzése!

 7. Én a munkámból adódóan elég sok politikussal futok össze,immár több mint 15 éve.Sokszor tényleg fel sem tűnik hogy “opp…ez XY miniszter volt”…megszokja az ember.Az amiről Attila írt egy másféle jelenség.De ezt is kettébontanám.

  Az eleve “felnemismerés” alap,hiszen a filmvásznon,a tv-ben azért csak más a sztár.Más a kerektere az arcának,esetleg némi retust is kap.Amikor rílben találkozol egy celebbel,rádöbbensz mennyire sokat torzít a tv. (vagy a rádió..:P:P)
  A másik pedig az a”nemfelismerős” tipus aki lehet hogy rájön ki is az valójában, de nem foglalkozik a dologgal.A tipikusan “ésakkorbeesikazeső?” hozzáállás is érthető,hiszen ugyanolyan emberből van még Bruce bácsi is,mint bárkimás.Pláne a hetes buszon.
  🙂

 8. Hello Bruce! BKV-buszt vezettél már? Az a kaland, nem a Die Hard!

Comments are closed.