Egy kutyakiállításon majdnem annyi a fotós,

World Dog Show

Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Túl azon, hogy ma már mindenki fotózik, az újságíróként nyilvántartott fotósok is rengetegen voltak tegnap a budapesti Kutya Világkiállítás záró napján. Már majdnem annyian fényképezték a díjnyertes kutyákat, mint az olimpián, vagy a Forma1-en szokás a sportolókat. Legutóbb a kajak-kenu világkupán például messze nem volt ennyi fotós.

World Dog Show

Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

A többségük különféle kutyás újságoknak, szponzoroknak, tenyésztőknek és egyéb kutya bizniszben érdekelt feleknek, például maguknak a kutya tartóknak fotóztak.
Néhányuk komolyabb felszereléssel, mint amit a magyar és a nemzetközi hírügynökségek együttvéve odagyűjtöttek. Persze a szokásos mobiltelefonnal és iPaddel fényképező fotósok ugyanúgy köztünk voltak – sajtó belépővel természetesen.

Sokan nem is hinnék, hogy a vidáman csaholó kutyák köré milyen komoly iparág épül – nem utolsó sorban a fotózás terén is.
Törtem a fejem, hogy egy-két fotón kívül máshogy is meg kellene örökítenem ezt a nyüzsgő fotós tömeget, de a videót és a hangfelvételt is kihagytam. Pedig majdnem úgy hangzott, mint az előző bejegyzésemben a fényképezőgépek zárhangjai.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!