Üzemzavar elhárítva

Computer burning

Stock fotó: Photowitch/Dreamstime.com

A napokban volt egy kis üzemzavar a blogot működtető szerverrel. Szerencsére a technikai problémát (egy RAID vezérlő meghibásodása) sikerült áthidalni. Sajnos jelenleg valamivel lassabb a szerver, mint korábban szokott lenni – viszont legalább működik és gyorsabb, mint a napokban volt a hibás vezérlővel. Ráadásul az is szép a szakemberektől, hogy alkatrész hiányában ilyen gyorsan helyre tudták pofozni.

Sajnos a nyuszi nem fog hozni új alkatrészt, hogy cserélni lehessen, ami meghibásodott. Így a jelelnlegi fél gőz marad egész húsvét alatt, és csak az ünnep utáni első szállítmányokból kerülhet majd pótlásra a kiesett alkatrész – meg a miatta elmaradó teljesítmény.

Kiegészítés: bár a hiba hírére rögtön ezzel a képpel riogattam a blog Facebook oldalán is a népet, de szerencsére ez csak egy stock fotó, amit erre a célra vettem meg, nem a mi szerverünk nézett így ki.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!