Szárnyalás a felhők felett

USfighterJet-airFuel-F18EF-USSSdwightDeisenhowerVideo

Légi utántöltés

Akit mindig is érdekelt, milyen lehet egy F18-as vadászrepülővel felszállni egy repülőgép hordozóról, tankolni a levegőben, vagy a felhők felett szárnyalni, az feltétlenül nézze meg ezt a videót.

A felvétel a USS Dwight D. Eisenhower repülőgép hordozó F-18 E/F Super Hornet csapásmérő kötelékének egyik gépén készült.

A fotózáshoz nincs sok köze, de a látvány pazar. Feltétlenül teljes képernyőn nézd! Törtem a fejem, hogy háttérképnek hogy lehetne betenni….igen az egész videót, nem csak egy képet!

Sajnos a blogmotor hibás YouTube embeddelése miatt a cikkhez kapcsolódó videót csak url copy+paste-el tudjátok megnézni:

https://www.youtube.com/watch?v=nw0gjw1XIIk

Readers Comments (3)

 1. Win 7 alatt elvileg nem lehetetlen. Valami program kell ami a háttérként lejátssza a videót. Egy időben gondolkodtam mozgó háttérképen desktopra, mobilon szokványos dolog. Panorámát gondoltam sétáltatni, de nem lehet. Egyedüli útnak a videót ajánlották. Arról meg letettem mert elég igényes. Keres rá, próbáld meg:
  https://www.google.com/search?q=video+to+desktop+background+windows+7

  • Köszi, annyira azért nem érdekelt a gondolat, hogy beírjam Google-be. Igazából általában háttérképet se állítok be, mert úgyse látnám a képet soha. Van az asztalon (tényleg) egy rakás ikonom is, meg pár tucat ablak mindig van felette – ennek örömére még terheljem is a gépet egy videó lejátszásával, amit sosem látnék?

   Egyébként évek óta nem használok Windows-t.
   ,-))

 2. GliderPilot 2013.02.15. @ 14:52

  A sportkamerák minőségének javulásával és elterjedésével egyre több ilyen videot lehet találni. Egyik kedvenc “csapatom” egy Airbust vezet egy brazil légitársaságná, és imádják a GoPro-jukkal megörökíteni a legszebb pillanataikat, de rengeteg más katonai és polgári pilóta is aktívan nyomja ezt a hobbit :). Csak azon izgulok mindig, hogy nehogy elkezdjék nekik betiltani a videózást valami hülye indokkal….

  A brazil srácok:

  http://www.youtube.com/watch?v=nYDba1UsgHc

  Karácsonyra meglepték magukat egy Hero3-al:

  http://www.youtube.com/watch?v=WWHUPsMKWbI

Comments are closed.