A következő bűvös dátum: 12. 12. 12. 12:12

Az évszázadban utoljára jön ismétlődő dátum, 2012. 12. 12. meg először és utoljára is lesz az általunk használt Gergely naptárban. Csatlakozz a legújabb közös fotózási kezdeményezéshez és örökítsd meg a pillanat történéseit.

Hogy a számmisztikusnak ható pillanat mágikus, tragikus, vagy unalmas hétköznap lesz, azt majd meglátjuk, főleg ha te is részt veszel Kálló Péter kezdeményezésében és megörökíted, hogy te mit csinálsz akkor éppen! A felhívást Kálló Péter honlapján találod

Mit csinál a világ ebben a pillanatban? Mutasd meg Te is, ha van kedved és időd! Semmi nem kell, csak egy kattintás és egy kép, ami az adott percben készült el! Add tovább az infót, hogy minél több emberhez eljusson, és az egész világról jöjjenek az ötletes fotók! Ez nem egy pályázat, hanem inkább egy kísérlet, hogy lássuk, hogy mi történik a világban egy adott pillanatban.

Ebben az évszázadban utoljára!

Töltsd fel 2012. 12. hó, 12-én, 12 óra 12 perckor készült képedet Kálló Péter Facebook oldalára!

A cél, hogy megmozduljon a világ! Lájkolj, oszd meg Te is, hogy minél többen részesei legyünk a különleges pillanatnak! Küldd el Barátaidnak is!

Az összes képből készül egy fotó mozaik, melyen egyben megnézhetjük, hogy mi történt ezen a napon, a legjobb fotókból pedig készítek egy válogatást itt a blogomon!

Lehetőleg ne az órádat fotózd le, hanem légy kreatív, hogy tényleg megismerjük a világodat! Mindenki a saját időzónájában lévő pillanatot örökítse meg!

Te mit fényképezel 2012. 12. 12-én 12:12-kor?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!