Orlando Bloom Budapesten forgat?

Orlando Bloom – Fotó: Reuters

A népszerű színész legújabb reklámfilmje Budapesten forog, lázban ég néhány magyar paparazzi, hogy kinek sikerül lefényképezni a fővárosba érkező sztárt. Hiszen Angelina Jolie, Brad Pitt, Hugh Jackman és Bruce Willis után egy új arc léphet be a nálunk forgató hírességek klubjába.

Pár napja jött a hír, hogy Orlando Bloom Budapestre érkezik, mindenki próbált információt szerezni még kollégák között is üzleti titoknak minősülő forrásaitól. Kérdés több volt, mint válasz: kivel, mikor, hol és miért forgat. De főleg hogyan és honnan lehet őt lefotózni?
Ahogy lenni szokott, ezer felől érkeztek a kétes infók, sorra készültek a bizonytalan tervek: ha ígyvan, akkor úgy kéne csinálni, hogy…
Majd jött a megerősített, végső tuti infó, ami minden korábbit felül írt, kukába száműzve az addigi terveket: Orlando Bloom reklámfilmjét tényleg Budapesten forgatják. De azokat a jeleneteit, amikben ő is szerepel, máshol veszik fel. Ő nem is jön hát Magyarországra.

Az Orlando Bloom lufi kipukkadt, ahogy egy paparazzo naplója írhatná…

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!