Készülődik a nagy T-Mobile iPhone5 premier

Fotó: Origo

Ma éjjel van a nagy iPhone premier. Hatalmas tömeg vár az iPhone5 megjelenésére a Mammut T-Mobile üzlete előtt. A többiek online találgatják, hogy vajon jut-e nekik is az új készülékből.

Mint a forgalmazó T-Mobile-hoz közel álló Origo is megírta, többen már szerda óta a bolt előtt éjszakáznak, csütörtök délután pedig már igazi tömeg várta, hogy éjfélkor megjelenjen az iPhone5. A cikkben egy videó riportot is mellékelnek, amiben megszólal több sorban álló. Sokak szerint majdnem olyan vicces érvek hangzanak el az új készülék vásárlás mellett, mint egyik másik New Yorkban sorban éjszakázókkal készült angol nyelvű videóban. Viszont a fűtött üzletközpontban biztos nem volt annyira kemény a bolt előtt éjszakázni, mint az Index iPhone beszerző csapatának volt egy hete a Müncheni utcákon.

Ahogy korábban már megírtam, én egyelőre biztos nem veszek iPhone5-öt, de azért megnézem majd élőben a nagy termékmegjelenést. Ez a poszt biztosan frissülni fog még, de azt nem igérem, hogy percről percre közvetítés lesz belőle. Ha ilyenre vagy kíváncsi, akkor érdemesebb az iPhoneHungary oldalát böngészni és a Szifon.com is rendszeresen posztol olvasói képeket a sorból.

Téged mi érdekel legjobban egy ilyen termékmegjelenési rendezvényen? Miért állnál be a sorba órákat várakozni?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!