Júliusban iPhone 3Gs Magyarországon is

iphone_megjelenes_t-mobile2009 júliusra igérték, és meg is jön. Július 31-én reggel 9-től kapható Magyarországon a T-Mobile kijelölt üzleteiben az iPhone 3Gs. Jöjjön a T-Mobile közleménye:

“A T-Mobile Magyarországon július 31-étől forgalmazza az iPhone 3GS-t, amely minden idők leggyorsabb és legerősebb iPhone-ja. A T-Mobile ikon csomagokról és az ezekkel a csomagokkal érvényes árakról a http://iphone.t-mobile.hu weboldalon tájékozódhat. Az iPhone 3GS 2009. július 31-étől a következő T-Pont üzletekben lesz kapható: reggel 9 órától a MOM Park Bevásárlóközpontban (1123 Budapest, Alkotás u. 53), délelőtt 11.00 órától pedig a következő budapesti üzletekben: 1117 Budapest, Budafoki út 103-107., Aréna Plaza (1087 Budapest, Kerepesi út 9.), valamint további nyolc vidéki város (Szeged, Kecskemét, Nyíregyháza, Debrecen, Pécs, Veszprém, Székesfehérvár és Kaposvár ) T-Pont üzleteiben. Az iPhone 3GS-re vonatkozó aktuális üzletlista és az iPhone 3GS készülékkel kapcsolatos további információk a http://iphone.t-mobile.hu oldalon találhatók.”

Nem teljesen egyértelmű, de eléggé úgy fest, hogy idén elmarad az új készüléket bevezető tavalyi nagy sikerű premier parti. Lehet, hogy a válság miatt nem futja rá a T-Mobile-nak….vagy már rájöttek, hogy enélkül is lesz hiánycikk a készülékből, minek áldozni a marketing keretből olyasmire, ami nem fokozza annyira a keresletet….amit úgyse tudnak kielégíteni. Pedig imázs alakítás szempontból sem elhanyagolható egy ilyen esemény, nem véletlen, hogy külföldön – különösen az Apple – annyit ad a termékmegjelenések látványára és esemény jellegére….van még mit tanulni Magyarországon. Pedig úgy tűnt, már elkezdték…