Júliusban iPhone 3Gs Magyarországon is

iphone_megjelenes_t-mobile2009 júliusra igérték, és meg is jön. Július 31-én reggel 9-től kapható Magyarországon a T-Mobile kijelölt üzleteiben az iPhone 3Gs. Jöjjön a T-Mobile közleménye:

“A T-Mobile Magyarországon július 31-étől forgalmazza az iPhone 3GS-t, amely minden idők leggyorsabb és legerősebb iPhone-ja. A T-Mobile ikon csomagokról és az ezekkel a csomagokkal érvényes árakról a http://iphone.t-mobile.hu weboldalon tájékozódhat. Az iPhone 3GS 2009. július 31-étől a következő T-Pont üzletekben lesz kapható: reggel 9 órától a MOM Park Bevásárlóközpontban (1123 Budapest, Alkotás u. 53), délelőtt 11.00 órától pedig a következő budapesti üzletekben: 1117 Budapest, Budafoki út 103-107., Aréna Plaza (1087 Budapest, Kerepesi út 9.), valamint további nyolc vidéki város (Szeged, Kecskemét, Nyíregyháza, Debrecen, Pécs, Veszprém, Székesfehérvár és Kaposvár ) T-Pont üzleteiben. Az iPhone 3GS-re vonatkozó aktuális üzletlista és az iPhone 3GS készülékkel kapcsolatos további információk a http://iphone.t-mobile.hu oldalon találhatók.”

Nem teljesen egyértelmű, de eléggé úgy fest, hogy idén elmarad az új készüléket bevezető tavalyi nagy sikerű premier parti. Lehet, hogy a válság miatt nem futja rá a T-Mobile-nak….vagy már rájöttek, hogy enélkül is lesz hiánycikk a készülékből, minek áldozni a marketing keretből olyasmire, ami nem fokozza annyira a keresletet….amit úgyse tudnak kielégíteni. Pedig imázs alakítás szempontból sem elhanyagolható egy ilyen esemény, nem véletlen, hogy külföldön – különösen az Apple – annyit ad a termékmegjelenések látványára és esemény jellegére….van még mit tanulni Magyarországon. Pedig úgy tűnt, már elkezdték…

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!