Megszűnik a Sports Illustrated Snapshot galéria

Sports Illustrated galériákért kattints a képre!

A tengeren túl népszerű Sports Illustrated pont a Londoni Olimpia előtt jelentette be, hogy megszüntetik Snapshot galériájukat. A hírek szerint leépítések is várhatók az amerikai képes sportlapnál.

A Time kiadójának népszerű sportlapja megszünteti a Chrome böngészőre írt fotógaléria webalkalmazásukat. Mint tájékoztatásuk szól, a lap képei ezentúl a si.com weboldalon található képgalériák közt lesznek láthatóak. Ez talán azt jelenti, hogy a galériáknak csak a fellelhetősége változik majd. Ugyanakkor egészen biztos, hogy a weboldalban nem marad a webalkalmazás tetszetős kivitele, csak a klasszikusabb webgaléria lesz helyette.

Sports Illustrated galériákért kattints a képre!

Ennél is aggasztóbb az a hír, hogy a Sports Illustrated leépítésekre is készül, így lehetséges, hogy a képes felületek csökkentése mögött a fotósok létszámának csökkentése (is) állhat, vagy legalábbis nem független attól. A Big Lead Sports értesülései szerint annak ellenére, hogy több nagy nevű szerző is elhagyta a lapot a közelmúltban, további leépítésekre készülnek. Állítólag a szerkesztőségben már kihirdették, hogy ha nem jelentkeznek elegen a távozásra önként, akkor kijelölik, hogy kiktől válnak meg. A Big Lead a nyomtatott magazin hiredtési bevételeinek elmaradását sejti az ügy hátterében, amit csak rontani látszik, hogy a szerkesztőség elég későn jelent meg az Internetes piacon, ahol a számadatok szerint szintén nem teljesítenek rózsásan.

Te szoktad nézni a Sports Illustrated képeit?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!