Orbán Viktor “udvari fotósa” mesél munkájáról

Az interjúért katt a képre!
Fotó: Mudra László/Origo

Burger Barna közel húsz éve fotózza Orbán Viktort, hazánk jelenlegi miniszterelnökét kormányon és kampány időszakban. Az udvari fotós munkájáról, és annak különlegességéről mesél.

Az Origo elég mélyreható interjút készített a miniszterelnök hivatalos fotósával, akinek munkáit többek közt a legutóbbi kampányról készült albumban is megcsodálhattuk. Akárcsak elődjének, neki is sokan turkáltak a zsebében, és ahogy lenni szokott, akadnak irigyei is szép számmal. De munkája különleges, hiszen a kormányfőt fotózza, és akárcsak Obama, Putyin vagy más országok vezetői esetében ennek is számos különleges vonása van. Ezekről mesél Vincze Barbarának az Origón megjelent interjúban, amit Mudra László remek fotói színesítenek.

Az érdekes és nagyon személyes interjúban szó esik arról is, hogy miért hasonlítanak a Pete Souza által készített Obama kampány elnökség képekre Burger Barna Orbán kampány albumának fotói.

Te mit gondolsz az interjúról?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!