Újra működik az InPhoto Blog

A Blog.hu-t üzemeltető Inda csapat már a hosszú hétvégét követő első munkanapon intézkedett, és visszaállították a korábban hirtelen felindulásból törölt InPhoto Blogot.

A bloggazda Romanee Conti azt mondja, hogy folytatni nem fogja, de legalább az eddig megjelent anyagok újra elérhetők. Aki még nem ismeri, böngéssze bátran, mert érdemes.

Kellő ironiát jelent a történetben, hogy az utolsó megjelent poszt arról szól, hogy annak idején a blogger kilencvenharmadikként regisztrált az Indára. Mondhatni a kör ezzel bezárult.

Azért sokan reméljük, hogy sor kerül még nagy visszatérésre, és lesz folytatás.

Kiegészítés: az InPhoto Blogon utolsóként megjelent poszt kommentjei között a bloggazda jelezte, hogy ezentúl két törzskommentelő (Gromek és dögmatikus) viszi tovább a blogot, így a blog talán még csak elnéptelenedni sem fog.
Végül a blog tulajdonosa, Romanee Conti visszatért a blog szerkesztésébe, és már újra maga működteti az oldalt, bár évek múltán kimondható, hogy a blog aktivitása hullámzó, inkább passzív, de legalább az archívum nem veszett oda.

A különféle fotós blogok megszűnéséről készült írásomat is érdemes elolvasni. 

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!