Jó csajok! Mi kell még? Miss Hungary 2011

Szépségverseny résztvevők csoportképe bikiniben

Az óév utolsó napjaira időzítve került megrendezésre az Miss Hungary nemzeti szépségverseny. A résztvevők ismét az ország szépe címért versenghettek. A zsűrinek meg nehéz dolga volt, mint mindig.

Mi mást érdemes vagy lehet egyáltalán még egy szépségersenyről írni? A győztesek nevein kívül, meg persze, hogy a zsűrinek mint mindig most is nagyon nehéz dolga volt választani a szebbnél-szebb lányok közül?
Ebben a verseny sajtóanyaga sem segített sokat, bár azt megtudjuk belőle, hogy “Az ítészek között helyet kapott Bemer Miklós nemzetközi hírű fotográfus, számos közéleti személyiség és celeb, valamint korábbi királynők”. Bár ha már fotográfusok, én a szintén megemlíteném a verseny szűrijében évek óta hagyományosan helyet foglaló Katona Miklós, és Tündik Judit fotóművészeket, akik a szervezők másik kezdeményezésének, a Miss Bikini Hungarynek is állandó közreműködői.

Ugyan a verseny Wikipédia oldala még rengeteg érdekes témát adna, inkább jöjjenek a győztesek, és méginkább a képek.

Felnőtt korosztály:

  1. Bertók Marianna (23 éves) Pomáz
  2. Béres Evelin (22 éves) Felsőzsolca
  3. Keserű Nóra (25 éves) Budapest

Tini korosztály:

  1. Szommer Edina (18) Békéscsaba
  2. Illyés Jenifer (16) Dunaharaszti
  3. Kálvár Múzsai (17) Hajdúszoboszló

További képek a fotó archívumomban. Neked melyik lány tetszik legjobban?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!