Sikerült leiratkoznom a B&H katalógusról

B&HkatalogusSignoff

Leiratkozás a B&H katalógusról

Hosszas küzdelem vezetett ide, de sikerült leiratkoznom a B&H termékkatlógusáról. Tavalyival ellentétben nem fognak vele zaklatni az idei karácsonyi szezonban.

Meglepett volna, hogy pont a papír alapú spamről ne lehessen leiratkozni a B&H-nál, mikor vélhetően nem is kevés pénzükbe kerül Budapestre eljuttatni. Már többször panaszkodtam (1, 2), hogy minden évben (többször is) megkapom vaskos fotó katalógusukat, mintha a weboldalukon nem lenne legalább olyan könnyű könnyebb keresni és akár rögtön vásárolni is.
Persze a katalógus valószínűleg régi hagyomány náluk (is), és talán még mindig akadnak szép számmal az amerikai kontinensen (is?) olyanok, akik inkább egy füzetből mazsoláznak, és rendelnek, mint az Interneten. Vagy esetleg a papír változatot csak átnyálazzák, és aztán amit kinéztek a weben megrendelik. De abban is biztos vagyok, hogy sokan vannak, akik már csak elajándékozzák, vagy esetleg dekorációs célokra újrahasznosítják.

B&Hkatalogus2012Winter

Online lapozgatható B&H katalógus

Elérhető online
Aki pedig velem ellentétben épp hogy hiányolja a katalógust, az lapozgathatja online formában a 2012 téli katalógust. Igaz így nem lehet jegyzetelni bele, vagy behajtani a sarkait, viszont ebben a formában kíméli az erdőket.

Leiratkozás
A papírmentes iroda híveként kifejezetten örültem, mikor rájöttem, hogy létezik egy leiratkozási oldaluk a weben. Ennek segítségével viszont alig néhány adatot megadva elég hamar sikerült leiratkoznom.

Te szoktál még papír alapú katalógusból rendelni bármit?

Azért a bolt még mindig érdekesnek ígérkezik, és ha még nem láttad a róla készült videót, akkor feltétlenül nézd meg:

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!