Csomagot hozott a posta….amitől a hajam tépem

B&HcatalogSummer

B&H Photo nyári katalógus

Nemrég hozott egy értesítést a posta, miszerint csomag vár a második legközelebb eső postahivatalban. Hogy miért pont ott, azt nem tudom, eddig mindig másik postára kellett mennem hasonló helyzetben, de nem ez a legérdekesebb a történetben.

Az értesítésből lehetetlen volt kideríteni, hogy mi lehet a csomag, feladó helyett valami rövidítés állt rajta, és a leírás olvashatatlan volt. Így első adandó alkalommal elmentem érte, hátha valami érdekeset küldtek – bár nem rendeltem mostanában semmit. Persze rutinból a legközelebbi postára mentem, ahova általában kelleni szokott. Így aztán mehettem is át a másik műintézménybe, ahol végül hozzájutottam a küldeményhez. Majdnem dobtam egy hátast, mikor megláttam, hogy mi a csomag.

Ki gondolta volna, hogy a B&H küldött újabb katalógust, ezúttal a nyári termékkínálatukról, amiért nekem kellett a postára rohangálnom, mert a postás nem hozta ki házhoz, mint máskor szokta.

Egyébként is haragszom a B&H katalógusra, mert a papírmentes iroda híveként felesleges papír pocsékolásnak tartom – főleg egy Internet áruház részéről. De így, hogy nem is házhoz jön a számomra teljesen felesleges katalógus, hanem nekem kell utána rohangálnom, és még csak nem is tudom miért, hogy eldönthessem, kell-e nekem vagy rájuk hagyom. Így valahogy még bosszantóbbnak érzem az egészet.

Ahogy a legutóbb karácsonykor, így most is felajánlom jótékony célra a katalógust, ha valaki igényt tart rá, az a szerkesztőségben átveheti…
,-)))

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!