Már kapható magyarul a Steve Jobs könyv

Steve Jobs könyvbemutató galéria a képre kattintva

Hétfő este több tucat érdekldő gyűlt össze, hogy elsök között vehessék meg a Steve Jobs életét bemutató kötetet. A szerencsések még Jobs emlékbélyeget is nyerhettek, és bepillanthattak a könyv készítésének kulisszatitkaiba.

Magáról a tényleges gyártásról, vagyis a nyomdai munkálatokról Handras tett közzé pár képet a blogján még a hivatalos bemutató rendezvény előtt. A könyv kiadójával rokon HVG pedig Stiller Ákos egy képével tudósított az eseményről. A szifon.com viszont élőben közvetítette azt, és Facebook oldalukra feltöltötték a bemutatón készült fotóikat is, igaz beígért összefoglalójuk eddig nem jelent meg.

Steve Jobs könyvbemutató galéria a képre kattintva

Részletek a könyv hátteréről
Bár a könyvről az eseményen elhangzott érdekességeket (mint a Disney cég Mickey egeres céges levélpapírra nyomtatott szerződéséről) Handras már korábban mesélt a blogján, azért akit nagyon érdekel a téma, annak érdemes lehet meghallgatni a premieren zajlott beszélgetés felvételét. A felvezető és a játék egy részét levágtam, azon kívül csak Steve Jobs stanfordi beszéde és néhány másik videó hiányzik, amik hangfelvételen úgysem érvényesülnének olyan jól. A beszélgetésről egyébként valaki videófelvételt is készített, de mivel más nem nagyon történt, mint négy ember ült a közönséggel szemben és ők beszéltek, ennek egyébként se sok értelmét látnám videóban – kb mint a képesített rádió kabarénak.

Elektronikus kiadás
Handras egy blog kommentben említi, hogy várhatóan lesz e-book változata is a könyvnek, erről azonban még hivatalos információt ő sem tud. Sokan szívesen olvasnák a vaskos papír kötet helyett inkább iPaden, vagy egyéb arra alkalmas eszközön.

Te el fogod olvasni a könyvet?

Steve Jobs book premiere in Budapest – Images by Attila Volgyi

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!