Közvélemény kutatás: min változtatnál a blogon?

Blog-kozvelemenykutatasKözérdekű igényfelmérésbe kezdtem. Ne fogd vissza magad, véleményezz hogy meg tudjam, te a blog olvasójaként mit gondolsz a blogomról?

Facebook kérdőív
A kérdőívet alapvetően a Facebook kezeli, már biztos ismered a működését. Vannak választható lehetőségek, és nyugodtan lehet új gondolatokat is bedobni, ha nem találnál olyan választ, ami a véleményed legjobban tükrözi. Örülök, ha használjátok, de a bővebben kifejtett véleményeknek is örülök.

Kommetelés a blogon
Ha nem vagy fent a Facebookon (és még a blogom miatt sem akarsz regisztrálni), akkor természetesen más módon is kifejtheted a véleményed. Ha inkább kommentben osztanád meg a gondolataid, akkor inkább itt (a blogon a bejegyzés alatt) tedd, mint a Facebookon vagy akár a Google+ vagy Twitter biztosította lehetőségek révén.

A kérdés tehát, hogy min változtatnál ezen a blogon?

Readers Comments (3)

 1. “szavak, képek szóképek, sajtóról, fotóról, sajtófotóról és minden másról…”
  Ezeket ígéri az oldal és ezt maradéktalanul teljesíti. Amin talán változtatnék az a megjelenés. Egyenesen, de jó úton halad a blog. Gratulálok!

  • Zoli: köszi, igyekszem, bár én nem érzem mindig olyan egyenesnek azt az utat. Ezért is a közvéleménykutatás, hogy az olvasók mire kíváncsiak.

   Máris lett például új kommentelési rendszer, remélem, hogy mindenkinek tetszeni fog…

 2. kjapp:

  számomra előnye a blognak a hosszabb elemzőbb jellegű posztok, témától függetlenül.
  a témák sokszínűségét is szeretem, legfeljebb nem olvasom el mind.

Comments are closed.