Túl 2012 like-on – most merre tovább?

Átlépte a blogom követőinek száma a bűvös 2012-es (év)számot. Nem akarok ennek túl nagy jelentőséget tulajdonítani, de mégis illik megemlékeznem róla.

A meglepetés, hogy nincs meglepetés
Eredetileg a 2000-es számot akartam megünnepelni (sőt előtte már a Goldenblog eredményét is), de ez a szám olyan gyorsan eljött, hogy szinte észre se vettem. Ezzel szemben a meglepetés, amit a 2000-es számra már jóval korábbra terveztem, sajnos nem készült el. Még szomorúbb, hogy nem is tudom, mikor fog elkészülni. Ha dramatizálni akarnám, azt se tudom, el fog-e egyáltalán készülni a világvége előtt.
Pedig ha már ilyen sok hűséges és érdeklődő látogatója van a blognak, akkor igazán megérdemelnétek, hogy végre elkészüljön a blog sokak által várt új megjelenése. Persze nálam jobban senki nem várja, főleg mert én azt is tudom sejtem, milyennek kéne lennie. De sajnos a technika ördöge, a szakembrek elérhetetlensége, Luca széke és még egy csomó minden ellene szól, hogy elkészüljön. Még egy darabig biztosan kénytelenek vagytok ezzel beérni.

Hogy valami értelme legyen a címben szereplő kérdőjelnek, kérlek töltsd ki a korábban már publikált kérdőíveimet, hogy olkulhassak és a mindenki számára legmegfelelőbb irányba fejleszthessem tovább a blogot.

Ja, és húzzatok bele a +1ezésbe, mert a lájkok számához képest iszonyú kevés +1et kapott a blog a Google+on.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!