Fotórovat vezetőt keres egy vezető online lap

Fotorovat-vezeto-allashirdetes-Origo-KreativHuVezetőt keres az Origo fotórovatának élére. Vajon te vagy ideális jelölt a pozícióra?

A Kreatív on jelent meg a hirdetés még a közelmúlt beli főszerkesztő váltás előtt, hogy Fotórovat vezetőt keres az Origo. Nagyjából egy évvel azután, hogy az előző fotórovat vezetőjük, Virágvölgyi István az MTI azonos hasonló posztjára távozott, most ismét utódot keresnek, az Origotól most távozó Ajpek Orsolya helyére.

Elvárások feladatok
Elvárás a szakirányú végzettség, fotó- vagy média szakon, és online szerkesztőségi tapasztalat. A hirdetés szerint feladatai közé tartozik majd a szerkesztőkkel együttműködve a napi feladatok meghatározása, igények kezelése, fotósok és képszerkesztők koordinálása, részvétel a képszerkesztésben, a készülő tartalmak nyomon követése, szerkesztése, illetve a felmerülő jogi, tartalmi, technikai problémák megoldása, havi elszámolás elkészítése, napi kiadások nyomon követése.
Jelentkezni a linkelt álláshirdetésben megadott címen lehet november 8-ig, vagyis ezen a héten keddig.

Irodai munka
Fontos tudni, hogy a fotórovat vezetői állás irodai munka,  nem nagyon összeegyeztethető a fotózással. Sok fotós (köztük én is) járt már úgy, hogy elvállalt egy képszerkesztői, vagy akár fotórovat vezetői kinevezést akár saját lapjánál, akár más lapnál. Aztán ébredt rá, hogy az irodában ülni nem igazán az ő világa, és később elvágyódás, belefásulás, vagy munkakör/munkahely váltás lett belőle.

A hirdetés szövege nem saját szerzemény, annak tartalmáért és valóságtartalmáért felelősséget nem vállalok.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!