Képszerkesztőt keres az Origo

Álláshirdetés a sajtófotó területen ritka mint a fehér holló. Nem csoda, ha előbb meglepődik rajta az ember, majd körbe telefonál az ismerősöknek, akikről tudja, hogy épp állást keresnek – mert vannak ilyenek szép számmal.
Az Origo viszont csatlakozott azon kevesekhez, akik hirdetést adnak fel, ha megüresedik egy pozíció. Nyilván nem (csak) azért, mert maguk nem rendelkeznek elegendő ismerőssel, és nem tudnák házon belül betölteni a megüresedett széket.

Az [origo] internetes hírportál képszerkesztőt keres. Képszerkesztő és -rendszerező szoftverek ismerete szükséges, a területen szerzett korábbi tapasztalat, illetve szakirányú végzettség előny. Jelentkezni szeptember 20-ig, fényképes önéletrajzzal lehet Virágvölgyi István fotórivat vezetőnél a viragvolgyi.istvan@origo.hu e-mail címen.

Sajnos egy kezemen meg tudom számolni, hányszor találkoztam a tömegesen feladott gyakornoki álláshirdetések között olyan valós munkaviszony hirdetésével, amiből végül tényleg fizető állás lett. Ahhoz viszont kétség nem férhet (már meg is erősítették), hogy az Origo komolyan gondolja, és én csak kitartást, és sok sikert tudok kívánni nekik a beérkező jelentkezések átválogatásához, és a legmegfelelőbb jelentkező kiválasztásához – nem kis feladat, de erről majd inkább külön írok.
(Ezt most nem azért írtam, mert én is jelentkezni fogok, és ezzel próbálom javítani a jelentkezésem esélyeit, bízva benne, hogy a döntéshozók is olvassák a blogomat.)

A hirdetés szövege nem saját szerzemény, annak tartalmáért és valóságtartalmáért felelősséget nem vállalok.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!