Az MTI fotót is érintik a személycserék

MTI_logo“A Magyar Távirati Iroda előtt álló új feladatokra való tekintettel Belénessy Csaba, a hírügynökség vezérigazgatója 2011. január 1-jei hatállyal személyi intézkedéseket hozott, amelyek a cég Hírszerkesztési Központjának, valamint szerkesztőségeinek vezetésére is kiterjednek.

Keller Tivadar, a Hírszerkesztési Központ főszerkesztő-helyettese helyére Toót-Holló Tamást, a Belpolitikai Szerkesztőség eddigi vezetőjét nevezte ki. A Belpolitikai Szerkesztőség élére Wéber Ferenc kerül.

Demecs Zsolt, a Fotószerkesztőség vezetőjének helyére Virágvölgyi István érkezik.

A Külpolitikai Szerkesztőség élére Feledy Botond kerül, ő S. Tóth Lászlót váltja a posztján.

Újvári Margitot, a Panoráma Szerkesztőség eddigi szerkesztőségvezetőjét szerkesztőségvezető-helyettessé nevezik ki, a Panoráma Szerkesztőség élére Devich Márton kerül.

A Belpolitikai Szerkesztőség részeként dolgozó parlamenti rovatot Balogh Csilla helyett Demény Dóra irányítja a továbbiakban. Straky Zoltánt, a Nemzetközi Tájékoztatási Szolgálat vezetőjét Kuthi Áron váltja fel. A Multimédia Szerkesztőség állománya integrálódik a hamarosan létrejövő Új média szervezeti egységbe.

Török Éva helyett Dankó Ádám lesz a Gazdasági Szerkesztőség vezetője.

A vezető posztokról felmentett dolgozók valamennyien az MTI-ben dolgoznak tovább.”

Forrás: MTI

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!