Te ennél sushit egy meztelen nő testéről?

Még több képért kattints a képre!

Naked sushi parti egy belvárosi szórakozóhelyen. Hol húzódnak a kulturális határok erotika, szex, gasztronómia és a bulvár figyelemfelkeltés között?

Magyarországon nem igazán van hagyománya a naked sushinak, vagyis, hogy meztelen lányok testén szolgálják fel az ételt. Talán (szinte biztos) nem is egészen úgy csináljuk, ahogy az Japánban szokás, és egészen biztos, hogy nem is ugyanúgy viszonyulunk hozzá, mint a Japánok. Hatalmas a kulturális távolság.
Viszont arra mindenképpen jó ez a látványos, hangzatos fogás, hogy minél többen érdeklődjenek egy szórakozóhely rendezvénye iránt. Ezt a célt viszont biztosan elérték a hétvégi esemény rendezői is.

A finn turisták igencsak bánták, hogy a hétvégén a szomszéd – történetesen éppen japán – étteremben ettek, nem ott, ahol a meztelen lányokon szolgálták fel a vacsorát. Persze a fények lehettek volna jobbak, a hely több, az elrendezés jobb, de a lényeg úgyis a lányok, és a testükön felszolgált étel volt. A hangulat pedig jó volt. Miután már nem asztalnak használták őket, úgy tűnt, hogy a lányoké is.

Te ennél sushit egy meztelen nő testéről?

További képek: Naked Sushi gallery

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!