Hugh Jackman fotósokkal fotózkodik Budapesten

Hugh Jackman és Isza Ferenc
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

A hollywoodi világsztár nem csak nem akadályozza a fotósok munkáját, de egyenesen fotósokkal együtt pózol a forgatás szünetében.

Hugh Jackman egy reklámfilmet forgat Budapesten, melynek több jelenetét a magyar főváros szívében forgatják. A világsztárok többségétől szokatlan módon azonban meg sem próbálja kerülni a fotósok tekintetét. Szemben a nagy bújkálásban teleobjektívet összetörő Keanu Reevessel Jackman a személye iránt érdeklődő fotósoktól mit sem zavartatva végzi dolgát a forgatáson, a szünetekben pedig rajongókkal, sőt még fotósokkal is fotózkodik.

Ma délelőtt az AFP fotóriportere, Isza Ferenc kapta el, hogy egy közös képet készíttessen magáról a sztárral. Feri nemrég elkezdett edzeni, hogy jó formában tarsa magát, és az X-Men filmek sztárját azért tekinti példaképének, mert szerinte Hugh Jackman testesíti meg azokat az értékeket, amik számára is fontosak, mint az erő, az intelligencia és a családszeretet.

További képekért katt a képre!
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Feri egyébként már a többé-kevésbé paparazzi jellegű munka elején is arról beszélt, hogy az ausztrál sztár mennyivel barátságosabb és közvetlenebb a legtöbb amerikai hírességnél. Ekkor még nem is remélte, hogy mire a munkával végez, ő is közös képen szerepelhet majd vele. Így pláne igazolva érezheti, amit a sztárról keringő hírekből addig tudott.

Nehéz eldönteni, hogy ez az bánásmód beli különbség a sztár kenguruk kontinenséről magával hozott attitűdjének és barátságos voltának köszönhető, vagy annak, hogy a produkció belátja, hogy a fotósok nem azért vannak ott, hogy zavarják a produkciót – különösen ha hagyják őket dolgozni – hanem hogy ők is végezzék a dolgukat, és nem utosó sorban ezzel is népszerűsítsék a forgatás végtermékét. Minden esetre igazán terjedhetne ez a mentalitás!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!