Nyerjetek Galaxy Tabet a Goldenblogon!

SamsungGalaxyTab-GoldenblogHa szeretnél egy Samsung Galaxy Tab táblagépet nyerni, nincs más dolgod, mint okostelefonodról az én blogomra szavazni a Goldenblog versenyben.

Nem szeretem az önreklámot sem, és a mindenféle nyereményjátékokat sem, de ha már részt veszek a Goldenblogon, és a játék része a szavazásra buzdítás is, akkor én is kiveszem a részem belőle.

A hagyományos webes szavazaton kívül mindenkinek van egy mobil szavazata is, amit okostelefonon bejelentkezve tud leadni az általa kiválasztott blogra. A legtöbb mobilos szavazatot begyűjtő blog pedig egy Galaxy Tab táblagépet nyer, az egyik szponzor jóvoltából. Mivel korábban már megírtam, hogy az Androidért és a Galaxy Tabért nem vagyok oda, így amennyiben netán én nyerném nektek köszönhetően az említett tabletet, azt haladéktalanul sorsolásra fogom bocsátani a blogomra szavazó olvasók között.

Míg a hagyományos szavazásban kategóriánként szavazhat mindenki egy kiválasztott blogra, addig a mobil szavazásnál mindenkinek csak egy szavazata van, amit a versenyben résztvevő valamennyi blog egyikére adhat le. Az összes blog közül legtöbb mobil szavazatot összegyűjtő oldal nyeri a táblagépet, így csak rajtatok múlik, hogy az én blogom legyen az.

Aki még nem szavazott okostelefonján – vagy esetleg még csak úgy tette volna – az mindenképp éljen a Goldenblog szavazás lehetőségével.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!