EXIT: fesztiválok elől menekülés fesztiválra

EXITfesztival-photoMohaiBalazsMTI

Fotó: Mohai Balázs/MTI

Mohai Balázs az EXIT fesztiválra menekült a Budapesti hőség elől. Pechére ott még melegebb volt. De a fesztivál hangulat onnan sem hiányzott.

Ha Mohai Balázs, az MTI fotóriportere azért menekült volna Szerbiába, hogy megússza a Balaton Sound fotózását, akkor melléfogott. Ott is fesztivált fotózott. ráadásul olyat, amiről Magyarországon nem túl sok kép jelent meg. Talán a HVG Nagyítása az egyetlen, ahol megjelentek a képei, az OrigoFoto is ezt emlegeti a Facebookon. Bár az Index is közölt egy galériát a rendezvényről, ám nem a magyar fotós képeiből, hanem a helyi szervezők anyagából. Pedig az ingyenes MTI szolgáltatásban is egészen sok képe elérhető, az Index pedig azok közé tartozik (egyre kevesebben vannak), akik nem csak az ingyenes MTI anyagból tudnak és szoktak is galériát építeni.

Kiegészítés: Idő közben az Origo összerakott egy Fesztiválromantika című galériát, amiben többek között Mohai Balázs témába vágó EXIT képei is helyet kaptak.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!