Az Origo lefotózta Angelina Jolie-t

Fotó: Tuba Zoltán/Origo

A közelmúltban újraéledt a budapesti paparazzi láz, Brad Pitt újra nálunk forgat. Néha Angelina Jolie is feltűnik a városban a gyerekekkel és a családdal. Az Origo végigjárta a családhoz köthető helyeket, és lefényképezte Angelinát úgy, hogy ő ott sem volt.

Brad Pitt budapestre érkezése óta ismét lázban ég a bulvár sajtó, hogy mikor és hol bukkan fel a világsztár-pár. A paparazzi munkát teljesen meghiúsítják a Kőbányai Konzervgyárnál található forgatási helyszínen, viszont a városban spontán feltűnik a hollywoodi sztár család kicsit vásárolgatni. Ezeket az “észlelési helyszíneket” járta jobbára végig az Origo két munkatársa, hogy nem mindennapi beszámolóját elkészítse.
Jelen esetben, a fotótéma hiányát is figyelembe véve talán nem csoda, ha Tuba Zoltán képriportjánál érdekesebbre sikerült Bujdosó Bori cikke, amiből azt is megtudhatjuk, hogy Gianni Annoninak nem csak a marketing, de diplomáciai érzéke is messze jobb, mint a Costes és a Nobu éttermek vezetőinek.

Ahogy a Facebookon az Origofoto is kérdezi: te mit gondolsz Tuba Zoltán humoros képi megoldásáról?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!