Délibáb az Interneten

DélibábScreenshot2010. december 23-án 15:35-kor mutatta be a Magyar Televízó m1 csatornáján Fauszt Tímea és Szandelszky Béla dokumentumfilmjét a kelet-közép-európai menekülttáborokról.

Az ENSZ Menekültügyi Főbizottságának támogatásával Szandelszky Béla fotóriporter, szerkesztő-riporter és Fauszt Tímea rendező-operatőr készített a Magyar Televízió számára nem mindennapi dokumentumfilmet kelet-közép-európa menekült táborairól, és a bennük élők életéről.

Mint az MTV Teadélutánjában elmesélték, különleges munkamegosztásban dolgozott a két fős stáb a történet feldolgozása során, hogy álló és mozgó képekben egyszerre dokumentálhassák a feltárt, megrázó emberi sorsokat. Fotós és operatőr együtt dolgozva, mindketten szerkesztői, és riporterei az ötven perces dokumentumfilmnek, melyben az interjúk és vágóképek mellett Szandelszky Béla Sajtófotó Pályázaton is elismert fotói is megjelennek.

Aki lemaradt a Délibáb december 23-ai sugárzásáról, az most már megnézheti az Interneten. Remélhetőleg más felvételekkel ellentétben ez nem fog nyomtatlanul eltűnni egy idő után az MTV videótárból.

Cím: Délibáb
Rendező, operatőr, szereksztő-riporter: Fauszt Tímea
Szerkesztő-riporter: Szandelszky Béla
Időtartam: 50 perc

Dátum: 2010. december 23. (csütörtök)
Vetíti:
m1
Kezdés: 15:35

 

Kapcsolódó linkek:

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!