Árverés a vörösiszap áldozataiért – hat fotómmal

Elindult a korábban beharangozott jótékonysági árverés az ajkai vörösiszap katasztrófa károsultjainak megsegítésére. November 1-jétől két héten keresztül lehet licitálni a 100 alkotó által felajánlott 300 műtárgyra, köztük hat fotómra.

A képekre és egyéb alkotásokra a Vatera oldalán lehet licitálni 2010. november 1-14 között, a felajánlott művekből pedig egy kiállítást is terveznek az aukció kitalálói, ennek szervezése azonban még folyamatban van.
A “Van képünk segíteni” civil kezdeményezés keretében megvalósult jótékonysági árverés bevétele a Magyar Vöröskereszt Veszprém megyei szervezetén keresztül jut el a katasztrófa sújtotta családokhoz. Aki teheti, válassza ki a számára legszimpatikusabb képet, és licitáljon rá, hogy a felajánlott összeggel támogassa a szerencsétlenül jártakat, és saját falára helyezhesse a kiválasztott képet.

A művek felajánlói közt olyan ismert és elismert alkotók, illetve kedves ismerőseim is megtalálhatók, mint a természetfotós Máté Bence, Bácsi Róbert, Darnay Katalin, Gáti András, Kálló Péter, Kallos Bea, Kisbenedek Attila, Kovács András, Kovalovzsky Dániel, Móricz Simon, Reviczky Zsolt, Vörös Nándor fotóriporterek, Tusor Tamás és még sokan mások, mint például Dr. Szilasi Lajos matematikus és Boros Lajos, a Bumeráng műsorvezetője.

Nekem az alábbi hat képem kerül kalapács alá, illetve majd a jótékonysági tárlat falára. A képekre kattintva közvetlen licitálni lehet, illetve itt megtalálható az összes felajánlott mű, melyekre licitálni lehet.

Riverdance

Naplegenda

Evgenia Kanaeva

Kékszalag panoráma

Overdose nyer

Andrej Skufca és Törökgyörgy Melinda

Kapcsolódó linkek:

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!