Segítsünk a vörösiszap áldozatain!

Vorosiszap-devecser-foto-volgyi-attila

Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Jótékonysági fotóárverés szervezôdik az Ajka-Kolontár-Devecser környéki vörösiszap katasztrófa áldozatainak megsegítésére. Szálljatok be ti is, 2010. október 15-én, pénteken éjfélig még lehet felajánlásokat tenni!

A szervezők fontosnak tartják, hogy az adományozók is kapjanak valamit az adományuk ellenében, ami nem csak önmagában képvisel esztétikai és művészeti értéket, hanem emlékezteti is az adományozókat jótékonyságukra, illetve az adzományozás fontosságára. A kezdeményezés célja minél több fotós, festő, grafikus és bármely más képzőművészeti ág képviselőit bevonva megsegíteni a katasztrófa elszenvedőit.

Az árverés alapötletének kitalálójával a Spottr készített interjút. A képfelajánlás módjáról, a résztvevő alkotókról, és magáról a kezdeményezésről a projekt blogján, és Facebook oldalán lehet tájékozódni.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!