És leszakadt az ég…

Olyan hangos dörejjel szakadt le tegnap derült fényes napsütésből a zuhogó esővel kísért vihar,  hogy azt hittem, egy Boeing Airbus tarolta le a szemközti ház tetőszerkezetét. De az ablakon kinézve kiderült, hogy “csak” esik az eső, és hozzá dörög az ég….és természetesen süt a nap!

Ahhoz képest, jellemző, hogy az egész napot a Balatonon töltöttem egy kollégával, hogy rossz időt és nehezen induló turista szezont (illetve hozzá illusztrációkat) fényképezzek, tiszta égbolt és hét ágra sütő nap mellett, dög melegben. Erre alig, hogy hazaérek kitör a vihar….tudtam, hogy kellett volna napszemüveget vinni, mert akkor sosem süt a nap…

Ha most grafikus lennék, biztos igényesebben megszerkesztettem volna az itt álló időjárás képet, de se időm, se energiám nem volt rá. Sőt grafikus sem vagyok, hanem fotóriporter. Ilyen minőségemben pedig nem elvárás az ilyesmi.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!